Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

KVALITET

 

 

Alle produkter designes og produceres af professionelle i Danmark og trykkes på kvalitetspapir. Der arbejdes hele tiden på nye idéer og designs, hvoraf nogle ser dagens lys i vores shop. Har du gode idéer eller indputs er du altid velkommen til at kontakte os.

 

BETALING

 

PayPal - Visa/Dankort - MasterCard

Du kan betale via PayPal med Visa, Visa/Dankort, MasterCard, American Express og PayPal kontooverførsel.

Det er ikke nødvendigt at have en PayPal konto, for at betale via PayPal.

 

 

 

 

 

 

 

MobilePay

Ønsker du istedet at betale med MobilePay, vælger du blot “MobilePay” ved checkout i din kurv, hvorefter du vil modtage en mail med information om betaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortrolighed

Vi videregiver ikke kundeinformation til 3. mand.

PayPal Acceptance Mark

PRISER

 

Alle oplyste priser er i danske kroner.

Prisen på bestillingstidspunktet er gældende, dog tages der forbehold for tastefejl.

 

Alle priser i shoppen er inkl. 25% moms (Danmark).

LEVERING

 

 

If your country is not listed in our shipping list, please contact us before placing your orders.

 

Bestillinger afsendes indenfor 5 hverdage efter betalingen er modtaget, medmindre andet er angivet. Bemærk dog at special bestillinger kan have en længere leveringstid.Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra vores leverandører.

 

 

Alle ordre sendes i forsvarlig emballage. Har du ikke modtaget din ordre inden for den estimerede leveringstid, bedes du sende en mail til os på info@mediegiraf.dk.

 

Alle plakater leveres uden ramme med mindre andet er angivet i beskrivelsen af varen.

 

Skulle din pakke mod forventning være blevet beskadiget under fragt, bedes du ligeledes kontakte os.

 

Såfremt vi modtager returnerede varer pga. forkerte eller mangelfulde oplysninger vedr. leveringsadressen, må køber afholde leveringsomkostningerne til gen-fremsendelse af varen. Du bedes derfor oplyse præcise leveringsinformationer.

Retur- og fortrydelsesret

 

 

  • Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Returvarer sendes til:

 

Mediegiraf.dk

Griegsvej 235

DK-9200 Aalborg

 

  • Fortrydelsesretten er kun gældende såfremt varen tilbageleves i samme stand og mængde, som den er bestilt. Køber bærer udgiften til returnering samt ansvaret for, at varen er sikkert emballeret, således at der ikke sker skader på varen ved forsendelse.

 

  • Hvis produktet er beskadiget ved modtagelse, eller bærer præg af at være blevet beskadiget under transporten, skal du straks rapportere dette til PostNord.

 

 

  • Fortrydelsesretten bortfalder, såfremt varen har været i brug, er ødelagt eller har været håndteret på en sådan måde, at det helt åbenlyst forringer varens salgsværdi.

 

  • Vær opmærksom på at vedlægge kontaktinformationer ved returvarer, således at Mediegiraf.dk kan kontakte dig vedr. tilbagebetaling.

COPYRIGHT

 

 

Ophavsretten til tryksager på vores site tilhører Mediegiraf.dk, og må ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse. Dvs. at det ikke er tilladt at bruge materialet til egen personlig fortjeneste eller gengive materialet som værende af egen oprindelse. En overskridelse af copyright-betingelserne vil medføre sagsanlæg. Ønsker du at bruge billeder fra vores site til reklame, skal det ske efter forudgående aftale med Mediegiraf.dk (info@mediegiraf.dk)

 

 

KONTAKT

FIND OS HER

INGEN OPGAVE ER FOR STOR ELLER FOR LILLE

Griegsvej 235

9200 Aalborg SV

CVR: 38 24 89 79

Tlf: (+45) 2233 6015

Med en force indenfor grafisk design er du altid i trygge hænder hos Mediegiraf.dk.

 

Savner du nye øjne på et "gammelt" layout eller hjælp til nyt firmadesign - også når det drejer sig om skæve løsninger, så tøv ikke med at kontakte os.

 

© Copyright 2016. All Rights Reserved.