Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Opdateret 18. januar 2019

KVALITETAlle produkter designes og produceres af professionelle i Danmark og trykkes på kvalitetspapir. Der arbejdes hele tiden på nye idéer og designs, hvoraf nogle ser dagens lys i vores shop. Har du gode idéer eller indputs er du altid velkommen til at kontakte os.


BETALING

 

 

Visa/Dankort - MasterCard - PayPal

Du kan betale med Visa, Visa/Dankort, MasterCard, American Express og PayPal kontooverførsel via PayPal.

Det er ikke nødvendigt at have en PayPal konto, for at betale med kort - vælg blot "Betal med kort", når du omdirigeres til PayPal siden.

PayPal Acceptance Mark

MobilePay

Ønsker du at betale med MobilePay, vælger du blot “MobilePay” ved checkout i din kurv. Du vil herefter, hurtigst muligt, modtage en mail med information om betaling fra os.

PersondatapolitikDataansvarlig

Mediegiraf.dk

Griegsvej 235

9200 Aalborg SV

CVR: 38 24 89 79


Tlf. (+45) 2149 1991

E-mail: info@mediegiraf.dk


Mediegiraf.dk er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.


Hvilke persondata behandler vi?

Vi modtager persondata fra dig, når du foretager et køb på hjemmesiden, kommunikerer med os via mail, telefon eller på anden vis. Herunder navn, adresse, mailadresse, mailadresse og mobilnummer (kreditkortoplysninger formidles via krypteret forbindelse  (via PayPal eller MobilePay) og vi har dermed ikke adgang til disse oplysninger).


Ovenstående oplysninger bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af regnskabsåret (jf. Bogføringsloven §10), hvorefter oplysningerne slettes.


Analyse og brugervenlighed

Når du anvender vores platform, anvender vi oplysninger om dine navigationer til analyse og statistik. Det gør vi for at forstå den måde, hvorpå vores brugere interagerer på platformen, og dermed for at kunne forbedre vores service.


Cookies

Mediegiraf.dk anvender ikke cookies.


Hvordan behandler vi dine persondata?

Når du handler i vores webshop giver du samtykke til, at vi må indhente de persondata, der er nødvendige for os, for at kunne behandle din bestilling. Ligeledes beder vi om persondata, når du henvender dig pr. mail, telefon eller på anden vis for at få løst en grafisk opgave. Vi behandler dine persondata (som du har givet os online eller personligt), så vi kan formidle dit køb eller henvendelse på grafiske opgaver.


Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, som er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, som er beskrevet ovenfor. Derudover kan det være bestemt ved lovgining, hvilken type persondata, som for vores forretningsdrift er nødvendig at indsamle og opbevare. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retslig forpligtelse.


Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring. Vi sletter alle dine persondata, såfremt du anmoder os om det, medmindre vi er forpligtet eller berettiget til fortsat at opbevare dine persondata - i henhold til anden lovgivning.


Hvem deler vi dine persondata med?

Vi deler dine persondata med serviceydere, som yder supporttjenester til Mediegiraf.dk. Disse oplysninger anvendes udelukkende til at yde ovenstående tjenester, dvs. at vi ikke videresælger dine oplysninger til tredjepart. Vi har databehandleraftaler med alle vores samarbejdspartnere, således at dine data sikres.


Sikkerhed - vi beskytter dine persondata

Mediegiraf.dk har vedtaget en række interne regler vedr. persondatasikkerheden i henhold til gældende lovgivning. Disse har til hensigt at beskytte dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, uautoriseret offentliggjort, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.


Dine rettigheder

Du kan til enhver tid rette henvendelse til os og få oplyst hvilke persondata vi behandler om dig og hvor længe vi opbevarere disse. Du kan desuden anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.


Hvis du ønsker at få adgang til persondata, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.


Opdatering af persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre i vores persondatapolitik uden yderligere varsel. Du opfordres derfor til regelmæssigt at genlæse vores regler for at sikre, at du har kendskab til indholdet. Alle opdateringer eller ændringer vil træde i kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. Din browsing eller anden anvendelse af hjemmesiden udgør din accept af persondatapolitikken. 

PRISER


Alle oplyste priser er i danske kroner.

Prisen på bestillingstidspunktet er gældende, dog tages der forbehold for tastefejl.


Alle priser i shoppen er inkl. 25% moms (Danmark).

LEVERINGIf your country is not listed in our shipping list, please contact us before placing your orders.


Bestillinger afsendes indenfor 5 hverdage efter betalingen er modtaget, medmindre andet er angivet. Bemærk dog at special bestillinger kan have en længere leveringstid.Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferie og mangelfulde leverancer fra vores leverandører.


Alle ordre sendes i forsvarlig emballage. Har du ikke modtaget din ordre inden for den estimerede leveringstid, bedes du kontakte os på info@mediegiraf.dk.


Alle plakater leveres uden ramme med mindre andet er angivet i beskrivelsen af varen.


Skulle din pakke mod forventning være blevet beskadiget under fragt, bedes du gøre pakkeleverandøren opmærksom herpå og kontakte os hurtigst muligt. Hvis muligt - tag imod pakken "med forbehold".


Såfremt vi får varen retur pga. forkerte eller mangelfulde oplysninger vedr. leveringsadressen, må køber afholde leveringsomkostningerne til gen-fremsendelse af varen. Du bedes derfor oplyse præcise leveringsinformationer.

Retur- og fortrydelsesret   • Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som ved modtagelsen. Returvarer sendes til:


Mediegiraf.dk

Griegsvej 235

DK-9200 Aalborg


  • Fortrydelsesretten er kun gældende såfremt varen tilbageleves i samme stand og mængde, som den er bestilt. Køber bærer udgiften til returnering samt ansvaret for, at varen er sikkert emballeret, således at der ikke sker skader på varen ved forsendelse.


  • Hvis produktet er beskadiget ved modtagelse, eller bærer præg af at være blevet beskadiget under transporten, skal du straks rapportere dette til firmaet der leverede pakken. Ligeledes bedes du underrette os herom.


  • Fortrydelsesretten bortfalder, såfremt varen har været i brug, er ødelagt eller har været håndteret på en sådan måde, at det helt åbenlyst forringer varens salgsværdi.


  • Vær opmærksom på at vedlægge kontaktinformationer ved returvarer, således at Mediegiraf.dk kan kontakte dig vedr. tilbagebetaling.

COPYRIGHTOphavsretten til tryksager på vores side tilhører Mediegiraf.dk, og må ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse. Dvs. at det ikke er tilladt at bruge materialet til egen personlig fortjeneste eller gengive materialet som værende af egen oprindelse. En overskridelse af copyright-betingelserne vil medføre sagsanlæg. Ønsker du at bruge vores billeder til reklame, skal det ske efter forudgående aftale med Mediegiraf.dk (info@mediegiraf.dk)2019 © Mediegiraf.dk